ca_logo_about

Camellia Sinensis, un extract din plante cu proprietati antibacteriene. Acesta este, de asemenea, folosit pentru proprietatile antioxidante si capacitatea de a dezvolta celule sanatoase.

Acidul hialuronic este folosit in mai multe produse de ingrijire a pielii si de vindecare a pielii. Este o substanta care previne imbatranirea pielii. Acidul hialuronic este cel mai puternic absorbant de umiditate. Capacitatea de a tine de 1.000 de ori propria sa greutate in apa pentru a ajuta la mentinerea pielii in mod constat umeda. In mod normal, celulele corpului uman prezinta diverse nivele de acid hialuronic, si in functie de acestea pielea noastra arata mai tanara sau mai batrana. Nivelul scade odata cu inaintarea in varsta. De aceea, acest ingredient este folosit in majoritatea produselor cosmetice, ca urmare a proprietatilor sale de hidratare unice.

Uleiul de ricin, pe de alta parte, este un ingredient folosit de sute de ani, si este recunoscut pentru capacitatea sa regeneranta a genelor si sprancenelor.

Proteinele de soia sunt perfecte pentru a oferi stralucire si catifelare genelor. Etractul din Polygonum Multiflora ajuta sa intarzie imbatranirea pielii si a genleor. Repara tesuturile afectate de soare si alti factori de mediu. Intareste vasele de sange, care alimenteaza radacinele genelor si a sprancenelor.

Arginina, creste secretia de hormoni, cel mai important rol anti-imbatranire. Accelereaza circulatia sangelui si hraneste firele de par noi aparute.